Toto sú novinky v najnovšom zostavení pre Windows 10 – Build 16199

Zdroj: vlastný

Už dva dni tu je nové zostavenie ako pre Windows 10 Mobile tak aj pre Windows 10 zariadenia. Viacero noviniek sa však dočkali len desktop zariadenia, tie mobilné dostali viac menej len opravy, a preto sa v dnešnom prehľade noviniek zameriame hlavne na vylepšenia pre PC zostavy.

Novinky a vylepšenia pre PC  – Windows 10 Build 16199

Prvou výraznejšou zmenou v rámci aktualizácie prešla funkcia MyPeople (MojiĽudia), kde pribudli animované emotikony, ktoré sa po novom zobrazujú na pracovnej ploche, priamo nad pripnutým kontaktom. Celkom cool, čo poviete? Pribudli tak isto notifikácie o počte neprijatých správ.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ
Zdroj: Windows blog

Ďalšou novinkou v rámci funkcie MyPeople je sú aj možnosti zdieľania súborov s jednotlivými kontaktmi – pribudla možnosť drag-and-drop, teda posuň a polož. Inými slovami po novom vám postačí len pretiahnuť súbor na kontakt, s ktorým chcete zdieľať súbor.

Zdroj: Windows blog

Microsoft ďalšou novinkou poteší najmä hráčov počítačových hier, totiž aktualizoval herný panel o nové možnosti prenášania zvuku ako aj Nastavenia boli doplnené o tipy a videá ako narábať s jednotlivými nastaveniami.

Zdroj: Windows blog

Senzor úložiska je ďalšia funkcia, ktorá prešla aktualizáciou. Konkrétne pribudli nové možnosti automatického mazania zo zložky stiahnutých súborov po 30 dňoch.

Zdroj: Windows blog

Microsoft ďalšou novinkou poteší Android fanúšikov, Cortana totiž dokáže spárovať upozornenia o prichádzajúcich hovorov aj s Android zariadením.

Zdroj: Windows blog

Zdroj: Windows blog, úvodný obrázok (vlastný)

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre