SpravodajstvoWindows

Do obehu sa dostáva ďalšia aktualizácia pre Windows 10 s označením 16294

Microsoft zrejme ide zase v starých šľapajách a vydáva dve nové aktualizácie za sebou. Tentokrát sa opäť jedná o nový build pre Windows 10 Insiderov vo Fast Ringu. Nový build prichádza pod označením 16294 a je dostupný už teraz.

Ako sme spomínali pri poslednom článku o aktualizácii, ani táto neobsahuje nové funkcie a zásadné zmeny v systéme, keďže Microsoft už iba dokončuje posledné zmeny na aktualizácii Fall Creators Update, ktorá sa ku ostatným používateľom dostane už 17. októbra.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

Samozrejme, aktualizácia obsahuje opravy niektorých chýb, no nieje ich priveľa. Hlavným bodom aktualizácie je zrejme odstránenie chyby, ktorá na zariadeniach Surface Pro 3 spôsobovala občasné nenabootovanie systému Windows 10. Pri načítavaní systému sa zariadenie zaseklo na načítavacej ikone a jediným riešením bolo vypnutie zariadenia. Microsoft odstránenie chyby sľuboval už zopár dní, ak nie celý týždeň a svoj sľub nakoniec aj splnil.

Ďalšou zásadnou odstránenou chybou je x800B010C. Táto chyba sa doteraz objavovala v predošlých verziách systému pri pokuse o aktualizovanie zariadenia. Poslednou chybou, ktorá bola touto aktualizáciou odstránená, je chyba, ktorá spôsobovala občasnú priehľadnosť textu/obsahu okna.

Zdroj: Windows Blogs

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Tagy
Zobraziť komentáre
Close
Close